Over Arjan: ondernemer en coach

Na zijn studie geschiedenis is Arjan in 2000 samen met Robin van der Lande begonnen met Eduvision. Eduvision is een opleidingsbedrijf. Destijds startten we met een opleiding Webdesign. Dat was al heel snel een groot succes. Na een paar maanden draaiden we al een zeer winstgevende onderneming. Door de loop der jaren is daar het een en ander bijgekomen. We startten in Belgiƫ, we startten in Duitsland. Later kwamen daar Oostenrijk en Zwitserland ook nog bij. En natuurlijk de nodige medewerkers. Eduvision is dan ook uitgegroeid tot een internationale aanbieder op internet en ICT gebied.

Deskundigheid: ICT – Big Data – Online marketing

In diezelfde tijd heeft Arjan zich gespecialiseerd als expert op ICT, internetgebied en online marketing. Later kwam daar Big Data bij. Arjan kan uitstekend programmeren (PHP) en heeft daar ook een aantal boeken over geschreven. Dit leverde hem veel autoriteit op.

De groei bracht een nieuwe rol: business coach

Met het groeien van het bedrijf ontstond bij Arjan ook de interesse om anderen te helpen hun onderneming te laten bloeien, maar ook intern medewerkers te coachen. Arjan heeft ambitie en herkent dat ook bij anderen. Hij coacht hen graag om zo het beste uit zichzelf te halen. Hierdoor ontstond gaandeweg het idee om naast Eduvision te gaan coachen en te adviseren. Gezien zijn ondernemingsachtergrond enerzijds en zijn inhoudelijke deskundigheid anderzijds is het coachen van ondernemers en hoger management (executive coaching) ook een hele logische keuze. Arjan spreekt de taal, snapt de mensen, kent de issues, weet waar ze tegenaan lopen en vindt het ook ontzettend leuk om met coachees aan de slag te gaan.

Nu ook coach voor anderen

Het bloed kroop natuurlijk waar het niet gaan kan en dus is Arjan ook begonnen andere bedrijven op te zetten. Het beste voorbeeld daarvan is Xaggle, een big data organisatie, die website data inventariseert en daarmee bezoekersgedrag analyseert. Het doel is het optimaliseren van de conversie van sites.
Momenteel stuurt Arjan de diverse bedrijven op afstand aan. Elk bedrijf heeft een eigen directeur. Arjans rol is het adviseren van o.a. zijn eigen bedrijven bij de bedrijfsvoering, coachen van het management en concepten ontwikkelen op het snijvlak van ICT en online marketing. Daarnaast coacht hij individueel directies, management, ondernemers zowel businesswise (als business coach) als in de rol van life coach.

Koffie drinken met Arjan

Denk je dat ik je kan helpen met je business? Als business coach of als life coach? Ik nodig je graag uit voor een kop koffie. Maak even een afspraak.

    Naam

    Email

    Mobiele nummer

    Waarmee kan ik je helpen?

    Bericht