Executive Coach

Als executive wil je stevig in je schoenen staan. Je job vraagt veel van je, je hebt een hoop verantwoordelijkheden, en ja, je zit niet voor niets in een executive functie. Dat betekent ook dat als je tegen zaken aanloopt of een bepaalde groei voor jezelf wilt realiseren of dat je je eigen competenties wilt verbeteren, dat je daar een executive coach voor zoekt die begrijpt op welk niveau jij acteert, die in kan voelen in issues waar je mee dealt, die dezelfde stevigheid heeft als jij. Je zoekt niet een partner die je naar de mond praat. Je zoekt een partner waarmee je kan sparren, die naast je staat. Je zoekt een partner die je begrijpt, iemand die tegen vergelijkbare dingen is aangelopen als jij. Die weet wat jij meemaakt, die ook snapt wat jou drijft.

Executive coach en ondernemer

Als executive coach en ondernemer snap ik wat gedreven mensen willen en hoe hun verwachtingspatroon in elkaar steekt. Ik begrijp iets van hun leven en begrijp iets van hun issues. Niet dat ik natuurlijk noodzakelijkerwijs altijd dezelfde issues heb meegemaakt als jij, maar ik snap hoe dingen in een organisatie werken, ik weet hoe het voelt om moeilijke beslissingen te nemen die gevolgen hebben voor mensen. En ik ken de gevoelens die daarbij horen. Ik heb ook meegemaakt hoe je de volgende stap daarin kan maken.

Executive coaching: de resultaten

Vooraf maken we bij de intake heldere afspraken van jouw en mijn verwachtingen. Er zijn tal van onderwerpen waarbij ik je kan coachen. Denk bijvoorbeeld aan de exploratie van je leiderschapskwaliteiten, succesvol leiderschap, je rol in de organisatie, issues met compagnons, etc.

Maak gerust een afspraak

Zoek je dus een executive coach die niet alleen lifecoach is, maar tevens ondernemer, dan drink ik graag een keer een kop koffie.

    Naam

    Email

    Mobiele nummer

    Waarmee kan ik je helpen?

    Bericht