Personal Coach

Een personal coach is iemand die je kan helpen om bepaalde issues in je leven op te lossen of hanteerbaar te maken. Maar ook om een stukje met je mee te lopen omdat je bijvoorbeeld persoonlijke groei wil meemaken. Iedereen komt op een punt in zijn leven waarin je tegen bepaalde dingen aanloopt, waarin er keuzes gemaakt moeten worden, waarin dingen niet meer zo voelen als altijd het geval was. Het is prettig als er iemand een tijdje met je meeloopt die ook dingen meegemaakt heeft, die snapt waar jij tegenaan loopt, die als sparringspartner op kan treden. Natuurlijk altijd op basis van gelijkwaardigheid en op basis van “je veilig voelen”. Als personal coach werk ik heel erg vanuit gevoel en intu├»tie. Ik heb in mijn eigen leven gemerkt dat als ik dat doe, dat ik het beste op mijn eigen pad blijf en ook eigenlijk op de mooiste manier doorwandel naar die groei.

Personal Coach als sparringspartner

Een personal coach is eigenlijk een soort partner. Iemand die je kan vertrouwen, maar ook iemand die een stukje met je meeloopt en je feedback geeft. Ook iemand die open en eerlijk tegen je is. En in mijn geval ook geen blad voor de mond neemt. Maar goed, je wilt ook dingen in je leven oplossen of de volgende stap maken.

Onderwerpen personal coach

Personal coaching is natuurlijk een heel breed begrip. Allerhande vraagstukken kunnen aan bod komen, bijvoorbeeld:

 • Omgaan met relaties
 • Stress op het werk
 • Je loopbaan
 • Talenten
 • Leiderschap
 • Hoogbegaafdheid

Gratis intake voor personal coaching

Wil je nu weten of ik jou personal coach ben? Dan raad ik je aan een afspraak voor een gratis intake te maken. We merken dan snel of het klikt en of we dat partnerschap aan willen gaan.

  Naam

  Email

  Mobiele nummer

  Wat is het doel van de sessie?

  Bericht